Survivor 2: Ντέρμπι για γερά νεύρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας -Ηττα με 10-9 για την ελληνική ομάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Ντέρμπι για γερά νεύρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας -Ηττα με 10-9 για την ελληνική ομάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενθουσιασμένοι ήταν οι παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπου θα αντιμετώπιζαν τους Τούρκους καλύτερους παίκτες από το αντίστοιχο ριάλιτι επιβίωσης εκεί.

Αφού προετοιμάστηκαν, το συζήτησαν μεταξύ τους και είπαν διάφορες στρατηγικές, εν τέλει Μαχητές και Διάσημοι έγιναν μία ομάδα προκειμένου να νικήσουν την ομάδα των Τούρκων.

Οι παίκτες που έπαιξαν ήταν οι Μιχάλης Μουρούτσος, Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Τσίλης, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Κωνσταντίνος Τσεπάνης, Βιργινία Δικαιούλια, Ντάρια Τουρόβνικ και Όλγα Φαρμάκη, οι οποίοι μάλιστα έβαλαν και μπλε στολές προκειμένου να ξεχωρίζουν από τους κόκκινους, που ήταν οι Τούρκοι.

Τα αγωνίσματα δεν ήταν προχωρημένης δυσκολίας, καθώς οι παίκτες έπρεπε ουσιαστικά να περάσουν κάποια εμπόδια, να κυλιστούν στο χώμα, να βουτήξουν στο νερό από μία τσουλήθρα και εν τέλει να βάλουν δύο μπάλες μέσα στον στόχο που έμοιαζε με ψηλό, σιδερένιο σωλήνα.

Ετσι, παρ΄όλο που η ελληνική ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, εν τέλει το ματς κρίθηκε στον πόντο, ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο του, ο οποίος ήταν πιο γρήγορος από εκείνον. Ετσι κέρδισαν οι Τούρκοι με 10-9.

Εν τέλει το πλούσιο γεύμα πήγε στην ξένη ομάδα, αν και αυτό δεν στεναχώρησε τόσο πολύ τους Μαχητές και τους Διάσημους.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ανέφερε μάλιστα πόσο ωραία συνεργασία είχαν και οι δύο ομάδες μαζί και πόσο πιο δυνατά έπαιξαν ενωμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Ελλάδα Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ