Aσπα Τσίνα, εσύ; Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται σαν μυθικό πλάσμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Aσπα Τσίνα, εσύ; Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται σαν μυθικό πλάσμα [εικόνες]

Efi Gousi Photography
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν 16 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η συμμετοχή στο Fame Story μπορεί να ήταν ένα διαβατήριο αναγνωρισιμότητας για την Άσπα Τσίνα, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε για την ίδια.

Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε στα 00s με τη φωνή της Άννας Βίσση, σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα, έγινε η «γέφυρα» επικοινωνίας της Άσπας με το μουσικό κοινό του σήμερα.

«Αυτή τη φορά» η Ασπα διάλεξε να κάνει κάτι εντελώς ξεχωριστό και τολμηρό. Όχι απλά τη διασκευή του κομματιού «Αυτή τη φορά» που έχει συνδεθεί με την φωνή της Άννας Βίσση, αλλά μια υψηλής αισθητικής εικαστική προσέγγιση των εικόνων που βγαίνουν από τους στίχους του, με την υπογραφή της ταλαντούχας φωτογράφου, Έφης Γούση.

Η «ερμηνεία» ενός τραγουδιού είναι θέμα προσωπικότητας για την Άσπα. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να διασκεύασει με έναν εντελώς δικό του τρόπο ένα κομμάτι, δίνοντάς του άλλη διάσταση στο χρόνο. Η Άσπα Τσίνα μιλά στη BOVARY και περιγράφει την ιδέα που κρύβεται πίσω από την εξαιρετική φωτογράφιση.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση και ακούστε το τραγούδι της Άσπας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ασπα Τσίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ