Κυριαζίδης(NΔ): O Πολάκης δεν απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση γιατί... έπινε καφέ - iefimerida.gr

Κυριαζίδης(NΔ): O Πολάκης δεν απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση γιατί... έπινε καφέ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά ο Παύλος Πολάκης απαξίωσε να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή λέγοντας ότι έχει ανειλημμένη υποχρέωση ενώ την ίδια ώρα οπως κατήγγειλε ο Βουλευτής βρισκόταν στο καφενείο της βουλής και έπινε καφέ.

Την ερώτηση στον κ. Πολάκη είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης . Όμως ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης είπε στον βουλευτή ότι ο αναπληρωτής υπουργός έχει ανειλημμένη υποχρέωση . Όμως ο κ. Κυριαζίδης αντέδρασε έντονα λέγοντας «δεν έρχεται να απαντήσει στην ερώτηση μου αλλά είναι στο καφενείο της βουλής» και πρόσθεσε ότι η ερώτηση έχει κατατεθεί εδώ και αρκετό καιρό όμως ο κ. Πολακης απαξιεί να απαντήσει.

Η ερώτηση του κ. Κυριαζίδη αφορούσε την απουσία αναισθησιολόγου από το νοσοκομείο Δράμας με αποτέλεσμα οι ασθενείς να ταξιδεύουν σε άλλες πόλεις προκειμένου να κάνουν επέμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ