Εξαλλη η Ναβρατίλοβα με το BBC -Εμαθε ότι πληρώνεται 10 φορές λιγότερο από τον ΜακΕνρο για τον σχολιασμό - iefimerida.gr

Εξαλλη η Ναβρατίλοβα με το BBC -Εμαθε ότι πληρώνεται 10 φορές λιγότερο από τον ΜακΕνρο για τον σχολιασμό

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα (Φωτογραφία: AP/ Wilfredo Lee)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν είναι ένας θρύλος του τένις. Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα είναι και αυτή μία γυναίκα που έμαθε ότι πληρώνεται λιγότερο από έναν άνδρα.

Η Ναβρατίλοβα έγινε έξαλλη επειδή έμαθε ότι το BBC πληρώνει τουλάχιστον δέκα φορές παραπάνω τον Τζον ΜακΕνρο, από ότι την ίδια, για τον σχολιασμό που κάνουν στο Wimbledon. Η λίστα με τους υψηλότερα αμειβόμενους από το BBC, που δημοσιεύθηκε πέρυσι, αποκάλυψε ότι ο ΜακΕνρο παίρνει 210.000-280.000 δολάρια για τη δουλειά του στο εν λόγω Γκραν Σλαμ, ενώ η Ναβρατίλοβα παίρνει 21.000 δολάρια.

Η παλιά πρωταθλήτρια του τένις, που είχε κατακτήσει 9 φορές το Wimbledon, δήλωσε ότι το BBC της είχε πει πως οι δυο τους παίρνουν παρόμοια αμοιβή. «Είναι εξαιρετικά άδικο και με κάνει να θυμώνω για τις άλλες γυναίκες που πιστεύω ότι βιώνουν κάτι τέτοιο», δήλωσε η Ναβρατίλοβα.

Το BBC από την πλευρά του απάντησε ότι εκείνη εμφανίζεται σε λιγότερες μεταδόσεις και έχει διαφορετικό συμβόλαιο από ό,τι ο ΜακΕνρο. «Ο Τζον και η Μαρτίνα έχουν διαφορετικούς ρόλους στην ομάδα. Ο ρόλος του Τζον είναι διαφορετικός από άποψη χρόνου και έκτασης. Απλά δεν συγκρίνονται», ανέφερε η ανακοίνωση του βρετανικού δικτύου. Εξήγησε ακόμη ότι η Ναβρατίλοβα πληρώνεται για κάθε εμφάνιση και έχει προκαθορισμένο όγκο εργασίας, ενώ ο ΜακΕνρο είναι διαθέσιμος και για τις 13 ημέρες του τουρνουά και το συμβόλαιό του προβλέπει αποκλειστική συνεργασία. «Το φύλο δεν είναι παράγοντας σε αυτό», τόνισε το BBC.

Η εξήγηση δεν φάνηκε να καλύπτει την Ναβρατίλοβα, η οποία δήλωσε ότι ο μάνατζερ της θα ζητήσει περισσότερα χρήματα στο μέλλον, για να συνεργαστεί με το βρετανικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρτίνα Ναβρατίλοβα Τζον Μάκενρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ