Παναθηναϊκός: Η πρώτη «καμπάνα» -Αφαίρεση τριών βαθμών για το χρέος στον Βεμέρ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Η πρώτη «καμπάνα» -Αφαίρεση τριών βαθμών για το χρέος στον Βεμέρ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα... δύσκολα άρχισαν για τον Παναθηναϊκό.

Εφόσον εκδικάστηκε η προσφυγή του Γενς Βέμερ η απόφαση θα έβγαινε υπέρ του Γερμανού ποδοσφαιριστή και εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Ετσι, η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι δέχτηκε την ενεργοποίηση ποινών εις βάρος του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα αφαίρεσης τριών βαθμών και πλέον το τριφύλλι έχει οκτώ μέρες (3+5) για να βρει λύση.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βεμερ αφαίρεση τιμωρία Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ