Κοτόπουλο piccata -Κάπαρη και λεμόνι - iefimerida.gr

Κοτόπουλο piccata -Κάπαρη και λεμόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εύκολο πιάτο, ελαφρύ, ιδανικό για ένα καλό τραπέζι, ακόμη κι αν έχετε ελάχιστο χρόνο.

Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλο, κομμένα σε λεπτό φιλέτο
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
  • 3 κουταλιές σούπας κάπαρη
  • Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό
Κοτόπουλο piccata -Κάπαρη και λεμόνι | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Απλώστε τα φιλέτα κοτόπουλο σε τραπέζι κουζίνας, αλατίστε καλά, ρίξτε πιπέρι
  • Αλευρώστε τα ελαφρά -Ζεστάνετε το ελαιόλαδο, τηγανίστε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές
  • Να ροδίσει, να μην καεί
  • Ρίξτε στο τηγάνι τον χυμό λεμονιού και την κάπαρη, ροδίστε ακόμη για 5 λεπτά
  • Γυρίστε καλά το κοτόπουλο από τις δύο πλευρές να πάρει χυμούς και αρώματα
  • Συνολικά πρέπει να τηγανιστεί για 15-20 λεπτά
  • Γαρνίρετε με μαϊντανό όταν σερβίρετε με μακαρόνια, πατάτες, πράσινη σαλάτα, ρύζι, σπαράγγια
Κοτόπουλο piccata -Κάπαρη και λεμόνι | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή κοτοπουλο piccata κάπαρη λεμόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ