Ποιος πληρώνει τα πανάκριβα ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ

Όταν εμφανίστηκε στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ για τη πρώτη κοινή εμφάνισή της με την βασίλισσα Ελισάβετρ, η Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε τους πάντες με τη στιλιστική της επιλογή.

Το λευκό παλτό της Μέγκαν Μέγκαν, όπως και το φόρεμα που φορούσε από μέσα αλλά και όλα τα υπόλοιπα ρούχα της επιλέγονται προσεκτικά και κατόπιν... μελέτης από τον στιλίστα της και τα περισσότερα αν όχι όλα από αυτά είναι πανάκριβα.

Ποιος όμως πληρώνει για τη ντουλάπα της Μέγκαν Μαρκλ και γιατί δεν μπορεί να της τα χαρίζουν οι σχεδιαστές;

Η αλήθεια έιναι ότι όλα τα ρούχα της μέλλουσας δούκισσας του Σάσεξ πληρώνονται από την τσέπη της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι κι αυτό γιατί οι βασιλικοί δεν δέχονται να παίρνουν δωρεάν ρούχα σχεδιαστών.

Όπως αποκαλύπτει η Νατάσα Άρκερ, που εργάζεται για την Κέιτ Μίντλετον, οι σχεδιαστές, όταν τους ζητηθεί, στέλνουν στο παλάτι πέντε, έξι, δέκα φορέματα για να μπορέσουν να τα δοκιμάσουν οι δούκισσες με την ησυχία τους. Αφού αποφασίσουν ποιο θα κρατήσουν το πληρώνουν και στέλνουν τα υπόλοιπα πίσω.

Μετά το γάμο στις 19 Μαϊου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το κονδύλι για τη ντουλάπα της Μέγκαν και του Χάρι θα προέρχεται από ένα καταπίστευμα του πρίγκιπα Καρόλου που φθάνει τα 28 εκατ. δολάρια. Από εκεί προέρχεται και το κονδύλιο για το ντύσιμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Πάντως, το φόρεμα Ralph & Russo αξίας 78.000 δολαρίων που φορούσε η Μέγκαν Μαρκλ στις φωτογραφίες του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, πυροδότησε έντονες συζητήσεις στη Βρετανία. Η 36χρονη Μέγκαν κέρδιζε περίπου 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά Suits που πρωταγωνιστούσε και υπολογίζεται ότι έχει μια περιουσία αξίας 5 εκατ. δολαρίων.

Ο πρίγκιπας Χάρι από την άλλη υπολογίζεται ότι έχει μια περιουσία -σε μετρητά- που φθάνει τα 20 εκατ. δολάρια. Μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας στο Παρίσι το 1997, ο Χάρι και ο Γουίλιαμ μοιράστηκαν 20 εκατομμύρια δολάρια από την διαθήκη της μητέρας τους που μπήκαν σε έναν λογαριασμό που δε θα μπορούσαν να αγγίξουν μέχρι την ηλικία των 30 ετών.

Πηγές εντός του παλατιού, ανέφεραν επίσης πως ο Χάρι έλαβε περισσότερα από τον Γουίλιαμ από την προ-γιαγιά τους, την μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, που πέθανε το 2002. Ο λόγος; Ήξερε ότι δεν θα κληρονομούσε το απέραντο δουκάτο της Κορνουάλης, το οποίο θα περάσει στον Γουίλιαμ όταν ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος ανέλθει στο θρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ γκαρνταρόμπα Ralph & Russo

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ