Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία που πρόβλεψε την άνοδο του Πούτιν πριν 40 χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία που πρόβλεψε την άνοδο του Πούτιν πριν 40 χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό πως η Μπάμπα Βάνγκα, η γιαγιά και μάντισσα που είχε ζήσει στην Βουλγαρία τον προηγούμενο αιώνα, είχε κάνει μεγάλες προβλέψεις που πράγματι συνέβησαν μετά το θάνατό της.

Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία που πρόβλεψε την άνοδο του Πούτιν πριν 40 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μερικές από αυτές ήταν η 11η Σεπτεμβρίου, η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), αλλά και το φονικό τσουνάμι του 2004.

Λένε μάλιστα πως οι προβλέψεις της τυφλής γιαγιάς έχουν μέχρι στιγμής 85% επιτυχία, ενώ η ίδια είναι και πάλι στο προσκήνιο, επειδή είχε προβλέψει πως η Ρωσία θα γίνει «ο κυρίαρχος του κόσμου» σε μία περίοδος που η Ευρώπη θα μετατραπεί σε... έρημο.

Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία που πρόβλεψε την άνοδο του Πούτιν πριν 40 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ολα θα λιώσουν σαν τον πάγο, μόνο ένας θα μείνει ανέγγιχτος και αυτός θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το μεγαλείο της Ρωσίας» είχε πει η ίδια σύμφωνα με την Birmingham Mail.

«Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει την Ρωσία», λένε πως είχε προβλέψει, προσθέτοντας μάλιστα πως ο Πούτιν θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου.

Βέβαια μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά τα όσα είπε τότε, αλλά ο Πρόεδρος της Ρωσίας πανηγύρισε θριαμβευτικά την Κυριακή την επανεκλογή του συγκεντρώνοντας το 76,65% των ψήφων.

Ο Πούτιν μάλιστα είναι 18 χρόνια στην εξουσία και στο πρόσωπό του μάλιστα ενσαρκώνεται με πυγμή η φιλοδοξία μιας μεγάλης Ρωσίας που ξαναβρήκε την ισχύ της, με τίμημα μία άνευ προηγουμένου ένταση στις σχέσεις της με τη Δύση και την οπισθοδρόμηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία που πρόβλεψε την άνοδο του Πούτιν πριν 40 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως στις αρχές του έτους, τα ξένα μέσα είχαν «καλωσορίσει» το καινούργιο έτος με τις προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα, η οποία είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για μία φυσική καταστροφή και για τις σχέσεις μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ.

Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία που πρόβλεψε την άνοδο του Πούτιν πριν 40 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: AP, Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ