Survivor2: Η Λάουρα Νάργες στηρίζει Μουρούτσο «μέχρι τέλους» - iefimerida.gr

Survivor2: Η Λάουρα Νάργες στηρίζει Μουρούτσο «μέχρι τέλους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χάνει επεισόδιο του Survivor, όπως αποκαλύπτει, η Λάουρα Νάργες προκειμένου να βλέπει τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο τον οποία η ίδια στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της.

«Τον παρακολουθώ κάθε βράδυ και τον στηρίζουμε όλοι μαζί. Εύχομαι να μείνει όσο το δυαντόν περισσότερο», σημείωσε μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών για τον αγαπημένο της.

Σε ερώτηση για το ποια η γνώμη της για τις επιδόσεις του αθλητή στα αγωνίσματα, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Είναι πάρα πολύ καλός, για μένα, σε όλα τα αθλήματα».

Ας σημειωθεί πως ο Μιχάλης στην αρχή του παιχνιδιού είχε παραδεχτεί ότι είχε πάρει πολλές συμβουλές από τη σύντροφό του.

Ο Ολυμπιονίκης, ειδικότερα, είχε υποστηρίξει μιλώντας με τον Σάκη Τανιμανίδη πως η Λάουρα Νάργες τού είχε δώσει κάποια τιπς που πιστεύει πως θα τον βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ