Εξαλλη με τον Τραμπ η Σαρλίζ Θερόν -Επειδή θέλει να δώσει όπλα σε εκπαιδευτικούς - iefimerida.gr

Εξαλλη με τον Τραμπ η Σαρλίζ Θερόν -Επειδή θέλει να δώσει όπλα σε εκπαιδευτικούς

Η Σαρλίζ Θερόν (Φωτογραφία: AP/ Jon Gambrell)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά του Ντόναλντ Τραμπ και του πλάνου του να δώσει όπλα σε εκπαιδευτικούς, στον απόηχο του μακελειού στο σχολείο της Φλόριντα, τάχθηκε η Σαρλίζ Θερόν.

Η ηθοποιός, μιλώντας σε συνέδριο στο Ντουμπάι, χαρακτήρισε εξωφρενική αυτή την ιδέα και αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία και τον θάνατο του πατέρα της.

«Εχω μία πολύ προσωπική εμπειρία από αυτό. Εχασα τον πατέρα μου από την ένοπλη βία και απλά δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν ότι η λύση για αυτό είναι τα περισσότερα όπλα. Είναι εξωφρενικό για μένα», τόνισε η Θερόν.

Η ηθοποιός τόνισε ακόμη ότι ο κόσμος πρέπει να ακούσει τα παιδιά για να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Μετά το μακελειό στη Φλόριντα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει ότι μία λύση για την αντιμετώπιση των επιθέσεων σε σχολεία θα ήταν να έχουν όπλα οι εκπαιδευτικοί, καθώς έτσι θα μπορούσαν να εξουδετερώσουν γρήγορα τον όποιο ένοπλο δράστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρλίζ Θερόν Ντόναλντ Τραμπ όπλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ