Οι εφοριακοί έκαναν μήνυση σε Σπινέλλη και Λέκκα για συκοφαντία - iefimerida.gr

Οι εφοριακοί έκαναν μήνυση σε Σπινέλλη και Λέκκα για συκοφαντία

ανακοίνωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατά του Διομήδη Σπινέλλη και του Νικόλαου Λέκκα κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΔΟΥ (εφοριακοί) κ. Χαράλαμπος Νικολακόπουλος με την κατηγορία της συκοφαντίας των εφοριακών.

Η μήνυση κατά του τέως Γενικού Γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη, και του Διευθυντή Σχεδιασμού & Ελέγχων του ΣΔΟΕ και Προέδρου του Β΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου Νικόλαου Λέκκα έγινε με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του σε εκδήλωση όπου μίλησαν με υποτιμητικό τρόπο για τους εφοριακούς
Στη σχετική ανακοίνωσή τους οι εφοριακοί τονίζουν ότι «η μήνυση αυτή, αφορά συκοφαντικούς ισχυρισμούς που προέβαλλαν σε εκδήλωση με θέμα: Φοροδιαφυγή και Κοινωνική Δικαιοσύνη, για την ύπαρξη εκτεταμένης διαφθοράς στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό, ώστε να δικαιολογήσουν τα μειωμένα φορολογικά έσοδα του κράτους.
Η περίοδος της σιωπής και της αποδοχής επιθέσεων, για την Ομοσπονδία μας, έχει περάσει οριστικά. Θα αντιδρούμε πλέον με κάθε πρόσφορο τρόπο, για να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψη των σκληρά εργαζόμενων εφοριακών.
Ας καταλάβουν το μήνυμα, όσοι (για πολλά χρόνια) μετέθεσαν στους εφοριακούς, τις βαρύτατες πολιτικές και υπηρεσιακές τους ευθύνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ