«Χαμηλό βαθμό παίρνει ο Κομίνης από τον παρατηρητή» - iefimerida.gr

«Χαμηλό βαθμό παίρνει ο Κομίνης από τον παρατηρητή»

KOMINIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τους Γιώργο Κομίνη και Κώστα Ποντίκη είναι η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Μιχάλη Καλαθενού, για όλα όσα έγιναν στο φινάλε του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στην Τούμπα, την περασμένη Κυριακή.

Αμφότεροι, και ειδικά ο ρέφερι της αναμέτρησης, έχουν πάρει πολύ κακό βαθμό, με βάση, φυσικά, την έκθεση, που απέστειλε προς τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ, από τις αρχές, μάλιστα, της εβδομάδας, ο κ. Καλαθενός, χρεώνοντάς τους κάκιστους χειρισμούς στη φάση του γκολ του Βαρέλα, στο 90ό λεπτό του ντέρμπι «δικεφάλων».

Ο παρατηρητής διαιτησίας, μάλιστα, φέρεται να αναφέρει στην έκθεσή του ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης (για να το… ξαναμετρήσει στα αποδυτήρια), ο οποίος, όπως τονίζεται, είχε μία πολύ καλή διαιτησία μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα.

Όπως και να έχει, δύσκολα θα οριστούν ξανά στη φετινή σεζόν Κομίνης και Ποντίκης, αφού η «καμπάνα» αναμένεται βαριά…

Πηγή: sport-fm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κομίνης ΠΑΟΚ παρατηρητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ