Το Κρεμλίνο απαντάει στο Λονδίνο: Ασυγχώρητες οι κατηγορίες για εμπλοκή του Πούτιν στη δηλητηρίαση του πρώην πράκτορα - iefimerida.gr

Το Κρεμλίνο απαντάει στο Λονδίνο: Ασυγχώρητες οι κατηγορίες για εμπλοκή του Πούτιν στη δηλητηρίαση του πρώην πράκτορα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κρεμλίνο δήλωσε πως οι βρετανικές κατηγορίες ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενεπλάκη στην επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα στην Αγγλία είναι σοκαριστικές και ασυγχώρητες, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Σημειώνεται πως ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον δήλωσε νωρίτερα πως είναι εξαιρετικά πιθανό ο ίδιος ο Πούτιν να έλαβε την απόφαση για τον θάνατο του Ρώσου πρώην πράκτορα σε αγγλικό έδαφος.

«Οποιαδήποτε αναφορά ή μνεία στον πρόεδρό μας σε σχέση με αυτό είναι σοκαριστική και ασυγχώρητη παραβίαση των διπλωματικών κανόνων κόσμιας συμπεριφοράς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ