Το λιφτ του τρόμου σε χιονοδρομικό στη Γεωργία -Χάλασε και εκτόξευε στον αέρα τους σκιέρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Το λιφτ του τρόμου σε χιονοδρομικό στη Γεωργία -Χάλασε και εκτόξευε στον αέρα τους σκιέρ [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε χιονοδρομικό κέντρο στη Γεωργία όταν ένα λιφτ έπαθε βλάβη κι άρχισε να «τρέχει» ανεξέλεγκτο εκτοξεύοντας τους έντρομους σκιέρ προς όλες τις κατευθύνσεις.

Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν στο συμβάν, ευτυχώς δεν έχασε κανείς τη ζωή του, σύμφωνα με τις Αρχές.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής Γκουντάουρι στα ανατολικά κι αν παραστεί ανάγκη θα μεταφερθούν στην πρωτεύουσα Τιφλίδα. Ο υπουργός Υγείας της χώρας, Νταβίντ Σεργκεένκο, διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν απειλείται η ζωή ουδενός εξ’ αυτών.

Στις συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες ακούγονται σκιέρ να ουρλιάζουν και να φωνάζουν σ’ όσους κατέβαιναν πώς το λιφτ είναι εκτός ελέγχου. Κάποιοι πρόλαβαν και πήδηξαν, άλλοι, ωστόσο, τραυματίστηκαν στη στροφή, καθώς εκτινάχθηκαν από το λιφτ του τρόμου.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε το παρ’ ολίγον μοιραίο συμβάν, αλλά εικάζεται ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τα φρένα, ή κάποια βλάβη που έκοψε ένα από τα καλώδια.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με την αυστριακή εταιρεία που κατασκεύασε το λιφτ, την Doppelmayr Garaventa, ώστε να στείλει ειδικούς για να συνδράμουν στις έρευνες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεωργία χιονοδρομικό κέντρο λιφτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ