Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 37χρονης στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 37χρονης στο Ηράκλειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η υπόθεση θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή σε πάρκο του Ηρακλείου της Κρήτης την Τετάρτη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Τα ευρήματα παραπέμπουν σε αυτοκτονία και όχι δολοφονία, καθώς φαίνεται πως η 37χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος.

Η άτυχη Κατερίνα φέρει κάταγμα στον αυχένα, ενώ στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της, ακριβώς από πάνω, που ενδεχομένως έκανε «βουτιά» θανάτου, υπάρχει ψηλό κιγκλίδωμα.

Επίσης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Κατερίνα Γοργογιάννη έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαρτίου, τότε δηλαδή που εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Κατερίνας, εξακολουθεί να επιμένει στην εκτίμηση ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, ενώ σε δηλώσεις της σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιος λόγος για τον οποίο η Κατερίνα να δώσει τέλος στην ζωή της.

Να σημειωθεί πως η 37χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της την ώρα που η μητέρα της κοιμόταν, παίρνοντας μόνο τα κλειδιά της και τίποτα άλλο.

Πηγή: ekriti - cretapost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ