Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Τι εννοούσε ο Φρουζής ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη - iefimerida.gr

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Τι εννοούσε ο Φρουζής ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis, μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως από τις σημειώσεις/καταχωρίσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή.

Συνεργάτες τού πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν πως στις 26/11/2013 ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων.

Παράλληλα υποστηρίζουν πως την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ. Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων...

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει "η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη";».

Τέλος, οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά εξαπολύουν επίθεση και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. «Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει στον ελεύθερό του χρόνο του, μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη...».

Τι απαντάει το Μαξίμου

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ για την υπόθεση της Novartis και το Μέγαρο Μαξίμου καλεί τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να απαντήσει, αν διαψεύδει τη γνησιότητα του σημειώματος στον Κωνσταντίνο Φρουζή και για ποιο λόγο τον παρέπεμψε στον Χρήστο Σταικούρα.

Όπως αναφέρουν κύκλιοι της κυβέρνησης:

Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησής του το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλύει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα του επιχειρηματικά συμφέροντα.

Μιας και εμφανίστηκε όμως, αντί να ψάχνει τρόπο να ισχυριστεί πως όλοι έχουν καταντήσει σαν αυτόν και τους ομοίους του που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, περιμένουμε ακόμα να απαντήσει χωρίς περιστροφές:

Διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή; Για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ