Ο καλλιτέχνης που έκανε καρικατούρες όλους τους συντελεστές του MasterChef [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο καλλιτέχνης που έκανε καρικατούρες όλους τους συντελεστές του MasterChef [εικόνες]

Panos Iatridis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Ιατρίδης είναι ζωγράφος, δάσκαλος εικαστικών και σκιτσογράφος.

Αν παρακολουθείς το MasterChef, τότε αξίζει να κάνεις μια βόλτα στο προσωπικό του ιστολόγιο. Εκεί θα δεις τα πρόσωπα του MasterChef, όπως σίγουρα δεν τα έχεις ξαναδεί. Ο Πάνος εμπνέεται από την επικαιρότητα και τα κακώς κείμενα, από σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα, από τις καταστάσεις που ζούμε.

Κάθε σκίτσο του είναι το προσωπικό του σχόλιο, ένας τρόπος να εκφράζει τα συναισθήματά του και να βλέπει τον κόσμο. Ο καλλιτέχνης μιλά στη BOVARY για το «project Master Chef» αλλά και για τη δουλειά που κρύβεται πίσω από αυτό.

«Η μαγειρική μοιάζει πολύ με την ζωγραφική. Θέλει φαντασία αλλά και γνώση των υλικών και των τεχνικών. Θέλει να συνδυάζεις τα υλικά όπως τα χρώματα και θέλει, εκτός από γεύση, μια όμορφη εικόνα που θα ολοκληρώσει τον ερεθισμό όλων σου των αισθήσεων...».

Δείτε όλα τα σκίτσα του Πάνου Ιατρίδη και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη δουλειά του στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef ΠΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΣΚΙΤΣΑ MASTERCHEF
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ