Η πρώτη ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μετά την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του [εικόνα]

Μια φωτογραφία της ιδιωτικής του ζωής με ένα από τα πέντε παιδιά του μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση πως χωρίζει με τη σύζυγό του.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας μοιράστηκε μία selfie με την 3χρονη κόρη του Κλόι Σοφία την Πέμπτη το βράδυ, αφότου η σύζυγός του υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου μετά από πάνω από 12 χρόνια γάμου.

Ο Τραμπ Τζούνιορ μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας «Ασχέτως με το τι συμβαίνει όταν έρχεται η ώρα του ύπνου αγκαλιά με ένα στρουμφάκι, αυτό βάζει ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπό μου»

No matter what is going on bedtime cuddling with the smurf puts a Yuge smile on my face. #bedtime #daddysgirl #cuddle

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Mar 15, 2018 at 5:25pm PDT

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ και γ σύζυγο του έχουν πέντε παιδιά, την 10χρονη Κάι Μάντισον, τον 9χρονο Ντόναλντ ΙΙΙ, τον 6χρονο Τρίσταν, τον 5χρονο Σπένσερ και την 3χρονη Κλόι Σοφία.

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Feb 25, 2018 at 5:38pm PST

Το περιοδικό People επιβεβαίωσε πως η Βανέσα υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάτα. Η New York Post, δημοσίευσε για πρώτη φορά την είδηση, αναφέροντας πως δεν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των δύο συζύγων αναφορικά με την επιμέλεια ή τα οικονομικά.

«Μετά από 12 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Θα έχουμε πάντα τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και τς οικογένειές μας» ανέφερε σε κοινή τους δήλωση το ζευγάρι, σύμφωνα με το People. «Έχουμε πέντε όμορφα παιδιά μαζί και παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα. Ζητούμε κατανόηση στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ