Η πρώτη ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μετά την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μετά την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του [εικόνα]

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με τη σύζυγό του Βανέσσα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία της ιδιωτικής του ζωής με ένα από τα πέντε παιδιά του μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση πως χωρίζει με τη σύζυγό του.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας μοιράστηκε μία selfie με την 3χρονη κόρη του Κλόι Σοφία την Πέμπτη το βράδυ, αφότου η σύζυγός του υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου μετά από πάνω από 12 χρόνια γάμου.

Ο Τραμπ Τζούνιορ μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας «Ασχέτως με το τι συμβαίνει όταν έρχεται η ώρα του ύπνου αγκαλιά με ένα στρουμφάκι, αυτό βάζει ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπό μου»

No matter what is going on bedtime cuddling with the smurf puts a Yuge smile on my face. #bedtime #daddysgirl #cuddle

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Mar 15, 2018 at 5:25pm PDT

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ και γ σύζυγο του έχουν πέντε παιδιά, την 10χρονη Κάι Μάντισον, τον 9χρονο Ντόναλντ ΙΙΙ, τον 6χρονο Τρίσταν, τον 5χρονο Σπένσερ και την 3χρονη Κλόι Σοφία.

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Feb 25, 2018 at 5:38pm PST

Το περιοδικό People επιβεβαίωσε πως η Βανέσα υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάτα. Η New York Post, δημοσίευσε για πρώτη φορά την είδηση, αναφέροντας πως δεν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των δύο συζύγων αναφορικά με την επιμέλεια ή τα οικονομικά.

«Μετά από 12 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Θα έχουμε πάντα τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και τς οικογένειές μας» ανέφερε σε κοινή τους δήλωση το ζευγάρι, σύμφωνα με το People. «Έχουμε πέντε όμορφα παιδιά μαζί και παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα. Ζητούμε κατανόηση στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ