Σοκαρισμένη έγκυος στο Κορωπί -Ληστές έβαλαν όπλο στην κοιλιά της για να τους δώσει τα κοσμήματα [βίντεο]

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία έγκυος γυναίκα στο Κορωπί, η οποία έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της το πρωί της Τετάρτης.

Όπως δήλωσε η ίδια στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οι ληστές δεν δίστασαν να βάλουν το όπλο τους στην κοιλιά της και να την απειλήσουν προκειμένου να τους πει πού είχε τα κοσμήματά της.

Η κυρία Τόνια Μπιλανάκη βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν γύρω στις 9 το πρωί, μόλις είχε, δηλαδή, γυρίσει από το νηπιαγωγείο όπου είχε αφήσει το παιδί της.

Η ίδια αρχικά άκουσε θόρυβο στην αυλή και πίστεψε ότι ήταν οι κηπουροί, που περίμενε για εργασίες. Όταν κατέβηκε στην αυλή, ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο ληστές που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος της πεθεράς της.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί την άρπαξαν από τα μαλλιά και υπό την απειλή όπλου την οδήγησαν πάνω. Την πέταξαν στον καναπέ και της ζήτησαν να τους δώσει τα χρυσαφικά και τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Αν και η κυρία Μπιλανάκη προσπάθησε να ανοίξει ένα συρτάρι για να τους δείξει την κάρτα ανεργίας και να τους εξηγήσει ότι δεν είχε χρήματα, λέγοντας πως έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα, οι ληστές τη χτύπησαν, ενώ ένας εξ αυτών της έβαλε το όπλο στην κοιλιά και την απείλησε ότι θα την πυροβολήσει.

Τελικά, οι ληστές άρπαξαν κάποια χρυσαφικά που τους έδωσε και εξαφανίστηκαν, χωρίς ευτυχώς η εγκυμονούσα γυναίκα να πάθει κακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος ληστεία Κορωπί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ