Περίεργο: Μοτοσικλετιστής κάνει σούζα στην Εθνική Οδό, δίπλα σε περιπολικό και δεν τον σταματούν! [βίντεο] - iefimerida.gr

Περίεργο: Μοτοσικλετιστής κάνει σούζα στην Εθνική Οδό, δίπλα σε περιπολικό και δεν τον σταματούν! [βίντεο]

TROHAIO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιπολικό πέρασε δίπλα από οδηγό που έκανε σούζες με τη μοτοσικλέτα του στην Εθνική Οδό πρωί-πρωί και δεν του είπε το παραμικρό.

Κι όμως ο οδηγός της μηχανής οδηγούσε τη μοτοσικλέτα με τη μία ρόδα την ώρα που γύρω του περνούσαν αυτοκίνητα.

Και ενώ την ώρα που ο ίδιος έκανε την επικίνδυνη σούζα του, ακριβώς δίπλα του πέρασε ένα περιπολικό, το οποίο μάλιστα, απ' ό,τι φάνηκε, δεν έδωσε καθόλου σημασία στον μοτοσικλετιστή.

Ο αναβάτης, μάλιστα, όχι μόνο κοίταζε συνέχεια το περιπολικό, αντί να κοιτά μπροστά, αλλά στη συνέχεια τους ευχαρίστησε κιόλας που δεν τον σταμάτησαν, κάνοντάς τους νεύματα με τα χέρια.

Τα σχόλια στο YouTube δίνουν και παίρνουν, με μερικούς να χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη την πράξη του οδηγού και άλλους να τα βάζουν με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιπολικό εθνική οδός μοτοσικλέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ