«Εσφαξα τον διάβολο στην μπανιέρα» είπε ο δολοφόνος της Σταμάτας στην ΕΛ.ΑΣ. -Σφαγείο το σπίτι του - iefimerida.gr

«Εσφαξα τον διάβολο στην μπανιέρα» είπε ο δολοφόνος της Σταμάτας στην ΕΛ.ΑΣ. -Σφαγείο το σπίτι του

«Εσφαξα τον διάβολο στην μπανιέρα» είπε ο δολοφόνος της Σταμάτας στην ΕΛ.ΑΣ. -Σφαγείο το σπίτι του /Φωτογραφία Αρχείου: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία της άτυχης 44χρονης από τον 52χρονο σύντροφό της, στη Σταμάτα.

«Έσφαξα τον… διάβολο στην μπανιέρα. Τον είδα στο πρόσωπο της γυναίκας μου» είπε ο δολοφόνος στον αστυνομικό της Αμεσης Δράσης όπου κάλεσε καλώντας τους να πάνε να τον συλλάβουν.

Και το σοκ για τους αστυνομικούς δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν έφθασαν στο σπίτι του 52χρονου στη Σταμάτα είδαν ένα μπάνιο να έχει μετατραπεί σε σφαγείο.

Η 44χρονη ήταν νεκρή στη μπανιέρα, σε μια λίμνη αίματος, με 25 χτυπήματα σε όλο της το σώμα, τα οποία της τα είχε καταφέρει με μαχαίρι και ψαλίδι.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, σε μια προσπάθεια, εκτιμούν οι αστυνομικοί, να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταμάτα δολοφονία έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ