MasterChef: Εριστικός και προκλητικός ο Τζώρτζης, έκανε τα πάντα για να αποτύχει η Γωγώ [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Εριστικός και προκλητικός ο Τζώρτζης, έκανε τα πάντα για να αποτύχει η Γωγώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεούς και δαίμονες κίνησε ο Τζώρτζης στο MasterChef, έτσι ώστε να μην βοηθήσει κανείς την προτεινόμενη Γωγώ από τον εξώστη.

Βέβαια, η Γωγώ απ΄ότι φάνηκε ήθελε επειγόντως ένα χέρι βοηθείας καθώς παιδευόταν επί ώρα με ένα κομμάτι κουνέλι, καθώς δεν ήξερε πως να το κόψει και να βγάλει το κόκκαλο.

Η Μάγκυ που την έβλεπε πάνω από τον εξώστη, κατάλαβε την απροθυμία των υπολοίπων και αποφάσισε να της... μιλήσει (και όχι να την βοηθήσει).

Ετσι η ίδια της είπε πως το κουνέλι δεν πάει με τα μακαρόνια και την προέτρεψε να το κάνει κιμά.

Αυτά άκουσε ο Τζώρτζης και κινήθηκε προς το μέρος της Μάγκυ για να της πει να μην ασχοληθεί μαζί της.

«Τώρα ξεκίνησες, πες της όλη την συνταγή», είπε ο Τζώρτζης στην Μάγκυ ειρωνικά.

Βέβαια η ίδια δεν άφησε την ατάκα του να πέσει κάτω και του απάντησε αναλόγως.

«Εγώ; Εδώ οι άλλοι λένε του αλλουνού που έχει τόσα χρόνια εμπειρία και του βγάλανε συνταγή, αυτό σε πείραξε», του απάντησε η Μάγκυ με τον Τζώρτζη να απαντά «Αλήθεια;».

Βέβαια, η Γωγώ από κάτω για ακόμη μία φορά αρνήθηκε να ακούσει εξ΄αρχής την συμπαίκτρια της, θέλοντας να κάνει το δικό της και δηλώνοντας συνεχώς στην κάμερα πως δεν της άρεσε καθόλου η δοκιμασία και πως δεν έχει ξαναδουλέψει ποτέ με κανένα από τα τρία υλικά... το κουνέλι, την πάπια και το ψάρι.

Από την άλλη ο Τζωρτζης συνέχισε να λέει στην Μάγκυ πως χάνει τον χρόνο της, καθώς βοηθάει την παίκτρια που δεν την είχε βοηθήσει ποτέ σε αντίστοιχη δοκιμασία.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε ξεχάσει πως δεν είχε βοηθήσει ποτέ την Μάγκυ όταν ήταν προτεινόμενη παρά την στενή τους φιλία, αλλά είχε προτιμήσει να βοηθήσει άλλον. Ετσι η παίκτρια του MasterChef φρόντισε να υπενθυμίσει στον Τζώρτζη τι είχε κάνει στο παρελθόν και να τον κάνει να σιωπήσει.

Εν τέλει φάνηκε πως καμία συμβουλή δεν «έσωσε» το πιάτο της Γωγώς, η οποία είχε το χειρότερο πιάτο κι έτσι αποχώρησε μία για πάντα από τον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChefgr MasterChefgreece MasterChef2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ