Τσίπρας: «Το PSI θα μας οδηγήσει στην καταστροφή» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Το PSI θα μας οδηγήσει στην καταστροφή»

PSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βεβαιότητά του ότι το PSI θα οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Κατ΄ αρχήν πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους, γιατί εγώ δεν πείθομαι από τα αισιόδοξα παπαγαλάκια που μιλάνε για πολύ μεγάλα ποσοστά συμμετοχής στη διαδικασία», ανέφερε ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Ακόμα κι αν αυτή η διαδικασία πετύχει στο 100%, θα οδηγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δηλαδή τα αποθέματα των εργαζόμενων από τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, σε κατάρρευση και ταυτόχρονα θα δώσει τη δυνατότητα στις τράπεζες να ανακεφαλοποιηθούν, δηλαδή να συνεχίζουν να παίρνουν κοινωνικούς πόρους τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να τους αποδώσουν στην πραγματική οικονομία», δήλωσε ο πρόεδρος τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε λόγο για νέα μέτρα τον Ιούνιο τα οποία θα παρθούν με «την ευλογία της κυβέρνησης Παπαδήμου και φυσικά της διαπλοκής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ