Ο ασύλληπτος Γολγοθάς της 47χρονης στο Περιστέρι -Την βίαζαν 12 ώρες μπροστά στη μητέρα της

Eπί 12 ώρες βίαζαν την κόρη μπροστά στη μητέρα της στο Περιστέρι. Πρόκειται για τους δύο Αλβανούς που κατάφερε να συλλάβει η αστυνομία και η ίδια η 47χρονη να αναγνωρίσει. Ο ένας βρισκόταν ήδη στη φυλακή.

Ο έτερος κατά την απολογία του επικαλέστηκε... κενά μνήμης για τον βιασμό, ο οποίος, σημειωτέον, έγινε μπροστά στα μάτια της 89χρονης μητέρας της 47χρονης επί δώδεκα ώρες.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όμως είναι ότι στην απολογία του, δεν ξέχασε τα πάντα που ενοχοποιούσαν τον συνεργό του, ο οποίος βρίσκεται σε φυλακές της Αλβανίας, όπως προκύπτει από την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Στις 8 Μαρτίου 2018, συνελήφθη ο 25χρονος MECO ή SINA DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντας την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία, έξω από το σπίτι του στην οδό Αισώπου 10 στο Περιστέρι από άνδρες της Αστυνομίας. Μαζί με τον KRASNIQI SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME, γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Αλβανίας για ληστείες.

Οι δύο τους στις 11 Μαρτίου 2017, βίαζαν επί 12 ώρες την άτυχη 47χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρα της.

Ολα ξεκίνησαν εκείνο το βράδυ, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στην ισόγεια κατοικία, μητέρας και κόρης, στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι δράστες επέδειξαν χαρακτηριστική σκληρότητα, καθώς δεν δίστασαν να χτυπήσουν με κλωτσιές και μπουνιές τις δύο γυναίκες, τις οποίες στη συνέχεια έδεσαν σε σκοινί. Τις μετέφεραν στην κρεβατοκάμαρα όπου για αρκετές ώρες συνέχιζαν να βιάζουν την 47χρονη ενώ παράλληλα επιδίωκαν να τους αποκαλύψουν που έχουν τα χρήματα αλλά και τα κοσμήματα. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο 74χρονος θείος και αδερφός των θυμάτων, ο οποίος διέμενε στον επάνω όροφο, επιστρέφοντας στην οικία του, θέλησε να αναζητήσει τις δύο γυναίκες και όταν μπήκε στην οικία τους, δέχθηκε την επίθεση των δύο δραστών, οι οποίοι αφού τον χτύπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Επειτα, σχηματίστηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα με αντικείμενο την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών αυτής της σκληρής επίθεσης.

Αμεσα, οι αρχές κατέληξαν στους δύο κατηγορουμένους και στις 8 Μαρτίου 2018, εντοπίστηκε ο 25χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητο χωρίς να έχει στη διάθεσή του δίπλωμα οδήγησης. Σε έρευνα που ακολούθησα στην οικία του βρέθηκε ένα γυναικείο ρολόι, μία γυναικεία καρφίτσα και ένα ασημένιο δακτυλίδι, τα οποία μόλις τα έδειξαν οι αστυνομικοί στις άτυχες γυναίκες αμέσως σημείωσαν πως πρόκειται για δικά τους αξεσουάρ.

Παράλληλα η άτυχη 47χρονη αναγνώρισε τον 25χρονο βιαστή της, ενώ από φωτογραφία που της επιδείχθηκε κατάφερε να προσομοιάσει, σχεδόν απόλυτα και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ο 25χρονος έδωσε στοματικό επίχρισμα, το οποίο ταυτοποιήθηκε με το γενετικό υλικό ενός εκ των δραστών του βιασμού.

Ο MECO ή SINA DONALD παραδέχθηκε τη ληστεία που έκανε μαζί με τον ξάδερφό του KRASNIQI SOKOL, ο οποίος ήταν εκείνος που στοχοποίησε τις δύο γυναίκες καθώς παρακολουθούσε τις δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια τακτικών αναλήψεων τους από τράπεζες.

Τέλος, όσον αφορά το επίμαχο βράδυ σημείωσε πως ο ξάδερφός του μπήκε στην οικία των δύο γυναικών από ένα παράθυρο και στη συνέχεια άνοιξε να εισέλθει και εκείνος, ενώ ας σημειωθεί πως για... τον βιασμό δεν θυμόταν τίποτε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ