Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις για τα φιλικά με Ελβετία-Αίγυπτο - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις για τα φιλικά με Ελβετία-Αίγυπτο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αρκετά νέα πρόσωπα, όπως τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Λημνιό η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο τον Μάρτιο.

Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές για τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης), εκ των οποίων ο Δημήτρης Λημνιός και ο Ευθύμιος Κουλούρης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Αναλυτικά οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Σκίμπε: Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα κλήσεις Αίγυπτος Ελβετία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ