Σαμαράς προς Επιμελητήρια: «Μη στηρίξετε τους βουλευτές που δεν σας στήριξαν» - iefimerida.gr

Σαμαράς προς Επιμελητήρια: «Μη στηρίξετε τους βουλευτές που δεν σας στήριξαν»

ανάπτυξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε ο πρέδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τους προέδρους των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της χώρας.

«Δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη. Εμείς τα λέγαμε από την αρχή και μας λοιδορούσαν, τώρα την ανάπτυξη την προβάλλουν όλοι, ενώ το κλίμα αλλάζει ακόμη και στην Ευρώπη» είπε ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες.

Απευθυνόμενος προς τους προέδρους των Επιμελητηρίων, είπε ότι τους θέλει δίπλα του σε συμβουλευτικό ρόλο. Σύμφωνα με πληροφόριες, η ΝΔ θα στηρίξει στις εκλογές για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων τον νυν πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κώστα Μίχαλο.

Mάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να είπε απευθυνόμενος στις διοικησεις των επιμελητηρίων «να μην στηρίξουν όποιο βουλευτή δεν τους στήριξε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ