Αγοράκι γεννήθηκε μέσα σε Super Puma εν ώρα πτήσης - iefimerida.gr

Αγοράκι γεννήθηκε μέσα σε Super Puma εν ώρα πτήσης

Super Puma
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποια... βιαστικά μωρά δεν έχουν αφήσει τις μαμάδες τους να μέχρι το μαιευτήριο και έρχονται στο κόσμο μέσα σε ασθενοφόρα, περιπολικά, αυτοκίνητα ή και ταξί. Σήμερα το πρωί ένας μικρούλης αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να γεννηθεί μέσα σε ελικόπτερο Super Puma την ώρα που ήταν στο αέρα.

Το πρωί στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα έφτασε σήμα για άμεση διακομιδή 33χρονης από τη Σίφνο η οποία ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Στις 07:18 το πρωί, το Super Puma απογειώθηκε από τη Σίφνο για την Ελευσίνα, όμως λίγα λεπτά μετά οι πιλότοι υποχρεώθηκαν να αλλάξουν πορεία αφού η έγκυος είχε διαρκείς συσπάσεις και η διαδικασία του τοκετού είχε ξεκινήσει. Το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας άλλαξε προορισμό και αντί για το αεροδρόμιο της Ελευσίνας κατευθύνθηκε προς τη Σύρο, όπου βρισκόταν και το πλησιέστερο νοσοκομείο.

Δεν πρόλαβαν όμως να προσγειωθούν και σε ύψος 2.000 ποδών (περίπου 700 μέτρα) και σε απόσταση οκτώ ναυτικών μιλίων νότια της Σύρου, η γυναίκα γέννησε μέσα στο ελικόπτερο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο τοκετός ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια του γιατρού του ΕΚΑΒ ο οποίος επέβαινε στο Super Puma για να βοηθήσει αν χρειαστεί. Αυτή την ώρα η μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι βρίσκονται στο νοσοκομείο της Σύρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ