Ξένια Σομπτσάκ: Εμπηξε τα κλάματα η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας σε τηλεμαχία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξένια Σομπτσάκ: Εμπηξε τα κλάματα η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας σε τηλεμαχία [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από μια τηλεμαχία προεδρικών υποψηφίων στη Ρωσία η Ξένια Σομπτσάκ, καθώς τη διέκοπταν συνέχεια ο γνωστός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι και άλλοι συμμετέχοντες.

Τα αίματα άναψαν στο στούντιο του κρατικού δικτύου Rossiya 1 προς το τέλος του ντιμπέιτ, αναφέρει το Russia Today, όταν η «Πάρις Χίλτον της Ρωσίας», όπως αποκαλείται η 35χρονη Ξένια Σομπτσάκ, προσπάθησε να απευθύνει το μήνυμά της των 30 δευτερολέπτων στους ψηφοφόρους, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς την εμπόδιζαν και την αποδοκίμαζαν οι αντίπαλοί της.

Η κόρη του πρώην μέντορα του Πούτιν, δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης Ανατόλι Σομπτσάκ, απαίτησε από τον συντονιστή της τηλεμαχίας να της επιστραφεί ο τηλεοπτικός χρόνος, αλλά εκείνος υποστήριξε ότι η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή απαγορεύει στον παρουσιαστή να παρεμβαίνει. Ενώ ο Ζιρινόφσκι της επιτέθηκε εκ νέου: «Γύρνα τη πίσω στον παιδικό σταθμό... ίσως το κορίτσι να νιώσει καλύτερα».

«Αυτοί οι άνθρωποι με διακόπτουν συνεχώς. Κανέναν άλλον δεν διακόπτουν», είπε η Σομπτσάκ με τη φωνή της να τρέμει. «Αυτός ο άνδρας (σ.σ.: ο Ζιρινόφσκι) με βρίζει συνεχώς, μόνον εμένα. Με αποκαλεί πόρνη και βρωμομάγισσα στο πρόγραμμά σας. Κι εσείς το επιτρέπετε. Ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας για μένα και αυτός με προσβάλλει συνέχεια».

«Είναι τρομερό, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες», είπε ο συντονιστής.

Ο Ζιρινόφσκι στο μεταξύ συνέχισε την επίθεση. «Έλα, βάλε τα κλάματα. Θα έρθει εδώ σε μια στιγμή η μαμάκα σου», είπε. Ένας άλλος αντίπαλός της, ο Μαξίμ Σεφτσένκο, πήρε τη σκυτάλη: «Μην πιστεύετε τα κλάματά της», είπε στο κοινό, την ώρα που η Σομπτσάκ αποχωρούσε από το στούντιο καλύπτοντας με τα χέρια της το πρόσωπό της.

Ξένια Σομπτσάκ: Εμπηξε τα κλάματα η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας σε τηλεμαχία [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η ξανθιά πρώην τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο του Playboy έχει εξελιχθεί σε βασική αντίπαλο του βετεράνου εθνικιστή Ζιρινόφσκι ενόψει των εκλογών, ο οποίος αρνείται να την αντιμετωπίσει σοβαρά και τη χλευάζει με κάθε ευκαιρία και σε κάθε τηλεμαχία. Στα τέλη Φεβρουαρίου την αποκάλεσε «ηλίθια» κι εκείνη του πέταξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο.

Ξένια Σομπτσάκ: Εμπηξε τα κλάματα η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας σε τηλεμαχία [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Λίγες μέρες αργότερα, άγνωστος πέταξε και σε εκείνη νερό φωνάζοντας: «Αυτό είναι για τον Ζιρινόφσκι».

Ξένια Σομπτσάκ: Εμπηξε τα κλάματα η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας σε τηλεμαχία [βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Η Ξένια Σομπτσάκ συνοδεία αστυνομικών μετά την επίθεση που δέχθηκε με νερό (Φωτογραφία: ΑΡ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ