Μεταμόρφωσαν (απίστευτα) ζευγάρι αστέγων -Μοιάζουν με μοντέλα και σταρ του Instagram [βίντεο]

Ένας ταλαντούχος φωτογράφος από το Ναϊρόμπι της Κένυας, που εργάζεται με το όνομα Muchiri Frames, έκανε πρόσφατα μια εμπνευσμένη φωτογράφιση που αποδεικνύει πως η αγάπη μπορεί να είναι αγνή και άνευ όρων στην απλούστερη μορφή της.

Μαζί με την ομάδα του αποφάσισαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και έτσι έγινε, όταν γνώρισαν τον Σάμι, γνωστό και ως Μπλάκι, σε ένα από τα πάρκα του Ναϊρόμπι, όπου ζει εδώ και πολύ καιρό.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε ερωτευτεί ποτέ, ο Σάμι άρχισε να περιγράφει τη φίλη του με μια σπίθα στα μάτια του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στους δρόμους του Ναϊρόμπι όπου ζουν και η φιλία τους σύντομα εξελίχθηκε σε μια ιστορία αγάπης. Ο φωτογράφος αποφάσισε να τους κάνει ένα εκπληκτικό makeover για να γιορτάσουν την ιδιαίτερη σχέση τους σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα.

«Λαμβάνοντας ως έμπνευση την αγάπη στην απλούστερη μορφή της, γιορτάσαμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με αυτές τις καταπληκτικές ψυχές. Πράγματι, κάτω από όλη τη βρωμιά, τα σκισμένα ρούχα, κρύβονται όμορφα άτομα που θα μπορούσαν να ευημερούν όπως και οι υπόλοιποι αν τους προσφέραμε τις ευκαιρίες», λέει ο φωτογράφος στη σελίδα του. «Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις, αυτή είναι η απόδειξη».









Φωτογραφίες: Muchiri Frames

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογράφηση άστεγοι Κένυα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ