Η Τόρι Σπέλινγκ είναι τόσο άφραγκη που δεν μπορεί καν να ζητήσει διαζύγιο - iefimerida.gr

Η Τόρι Σπέλινγκ είναι τόσο άφραγκη που δεν μπορεί καν να ζητήσει διαζύγιο

Η Τόρι ΣΠέλινγκ με το σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοντ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη κι αν ο γάμος τους καταρρέει, φαίνεται πως η Τόρι Σπέλινγκ και ο σύζυγός της Ντιν ΜακΝτέρμοντ δεν μπορούν να χωρίσουν.

Το ζευγάρι περνά δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έχουν δεχθεί την επίσκεψη της αστυνομίας τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα για «ενδοοικογενειακά» θέματα. Αλλά ακόμη κι αν τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ξεφύγει, πηγές αποκαλύπτουν στο «Life and Style» πως θα πρέπει να συνεχίσουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη γιατί «είναι άφραγκοι για να χωρίσουν».

«Τον αγαπά και πάντα προσπαθούσε για τη σχέση τους, αλλά έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι» λέει η πηγή. Η 44χρονη Τόρι και ο 51χρονος Ντιν «διαφωνούν για πολλά θέματα – από την άθλια οικονομική τους κατάσταση, μέχρι το γεγονός πως κανείς δεν έχει σταθερή δουλειά ώστε να στηρίξει επαρκώς τα πέντε παιδιά τους».

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on Jan 23, 2018 at 8:03am PST

Το θέμα των χρημάτων είναι στην ατζέντα του ζευγαριού εδώ και χρόνια και το γεγονός πως την απάτησε σίγουρα δεν έκανε καλύτερα τα πράγματα. Όλα αυτά μαζί με την φροντίδα πέντε μικρών παιδιών, θα μπορούσε να κάνει τον οποιονδήποτε να καταρρεύσει και οι θαυμαστές της Τόρι πιστεύουν πως το άγχος είναι αυτό που προκάλεσε την νευρική κατάρρευσή της νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αλλά ακόμη κι αν ένα διαζύγιο είναι ότι καλύτερο για την ψυχική υγεία της Τόρι, μπορεί αυτό να μείνει μόνο ως σκέψη προς το παρόν. Ένας γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε στο περιοδικό πως τα έξοδα ενός διαζυγίου διασημοτήτων ξεκινούν από τα 250.000 δολάρια – συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των δικηγόρων και των επιμελητών για τα παιδιά. «Μόλις αρχίσουν οι καβγάδες και οι διαφωνίες, το ποσό ανεβαίνει εκθετικά» εξήγησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ