Η Madonna σκηνοθετεί νέα ταινία -Η ιστορία της μπαλαρίνας που τη συγκίνησε - iefimerida.gr

Η Madonna σκηνοθετεί νέα ταινία -Η ιστορία της μπαλαρίνας που τη συγκίνησε

Η Madonna σκηνοθετεί νέα ταινία (Φωτογραφία: AP/ Charles Sykes)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από επτά χρόνια, η Madonna θα ασχοληθεί και πάλι με τον κινηματογράφο, σκηνοθετώντας την ταινία «Taking Flight».

Αντικείμενό της, η ζωή της Μικαέλα ΝτεΠρινς, μιας ορφανής από τον πόλεμο στη Σιέρα Λεόνε, η οποία έγινε μπαλαρίνα παγκοσμίου επιπέδου.

Η MGM «δουλεύει» πάνω σε αυτή την ταινία από το 2015, όταν εξασφάλισε τα δικαιώματα για τα απομνημονεύματα της ΝτεΠρινς, τα οποία έγραψε μαζί με τη θετή μητέρα της, Ελέιν.
«Το ταξίδι της Μικαέλα με συγκίνησε, τόσο ως καλλιτέχνιδα, όσο και ως ακτιβίστρια που κατανοεί τη διαφορετικότητα. Εχουμε μία μοναδική ευκαιρία να ρίξουμε φως στη Σιέρα Λεόνε, να γίνει η Μικαέλα η φωνή όλων των ορφανών παιδιών», δήλωσε η Madonna.

Η Madonna σκηνοθετεί νέα ταινία -Η ιστορία της μπαλαρίνας που τη συγκίνησε | iefimerida.gr 0

Ποια είναι η Μικαέλα ΝτεΠρινς

Η 23χρονη ΝτεΠρινς έχασε και τους δύο γονείς της στον εμφύλιο της Σιέρα Λεόνε, όταν ήταν μόλις τριών ετών. Επειτα από έναν χρόνο την υιοθέτησε ένα ζευγάρι από το Νιου Τζέρσεϊ και πήγε στις ΗΠΑ, όπου παθιάστηκε με το μπαλέτο.
Εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ First Position το 2011, είναι σολίστ στο εθνικό μπαλέτο της Ολλανδίας και μετείχε στο βίντεο κλιπ της Lemonade, της Beyonce.
Παρότι η Madonna θεωρείται η βασίλισσα της ποπ, δεν τα έχει πάει το ίδιο καλά στον κινηματογράφο, ιδιαίτερα πίσω από την κάμερα. Ο Πίτερ Μπράντσοου του Guardian είχε περιγράψει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της- το 2008 με το «Ηθική και Χυδαιότητα»- ως ένα «χαζή και ευτελή» κομεντί.


Η Μικαέλα ΝτεΠρινς (Φωτογραφία: AP)

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Madonna Σιέρα Λεόνε μπαλαρίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ