Τέσσερα χρόνια φυλακή σε δύο Ρομά: Εκλεψαν σάντουιτς υπό την απειλή ροπάλων - iefimerida.gr

Τέσσερα χρόνια φυλακή σε δύο Ρομά: Εκλεψαν σάντουιτς υπό την απειλή ροπάλων

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πικρά θα μετανιώνουν την κλοπή σάντουιτς από ταχυφαγείο, δύο Ρομά, καθώς το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή τεσσάρων χρόνων.

Οι Ρομά είχαν εισβάλλει σε ταχυφαγείο στη Νέα Σμύρνη Λάρισας και απείλησαν τους εργαζομένους με ρόπαλο.

Οι κατηγορούμενοι, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, παραδέχθηκαν την πράξη τους, αλλά υποστήριξαν πως η απειλή ήταν προς τον ιδιοκτήτη και τους δύο υπαλλήλους ήταν πλάκα.

Το περιστατικό είχε συμβεί τον περασμένο Ιούλιο, όταν τρία άτομα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που πήγε την παραγγελία. Οδηγός ήταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού, συνοδηγός ήταν ακόμα ο εργαζόμενος ως διανομέας, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν και μια ακόμα κοπέλα.

Ο ένας κατηγορούμενος παρέλαβε την παραγγελία με το φαγητό χωρίς να πληρώσει ενώ την ίδια ώρα εμφανίστηκε και δεύτερος, ο οποίος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε το αυτοκίνητο και ζήτησε το πορτοφόλι που είχε χρήματα από προηγούμενες παραγγελίες, αλλά και ένα κινητό. Ο οδηγός όμως και οι άλλοι δύο που επέβαιναν στο αυτοκίνητο αντέδρασαν ψύχραιμα και έφυγαν.

Αφου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν τα χρήματα, άρπαξαν τα εννέα σάντουιτς και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα σάντουιτς Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ