Ακροδεξιοί έστησαν τα επεισόδια στην παρέλαση στη Ρόδο - iefimerida.gr

Ακροδεξιοί έστησαν τα επεισόδια στην παρέλαση στη Ρόδο

Ποιοι έστησαν τα επεισόδια στην παρέλαση στη Ρόδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χθεσινά επεισόδια που στη Ρόδο και η επίθεση με γιαούρτια και μπουκάλια εναντίον πολιτικών που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση για τον εορτασμό της 64ης επετείου από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όλα ήταν οργανωμένα και είχαν προαναγγελθεί στο facebook. Χθες μια ομάδα διαδηλωτών μόλις άρχισε η παρέλαση διέσπασε τον αστυνομικό κλοιό και επιτέθηκε με γιαούρτια, αυγά και μπουκάλια στους πολιτικούς που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα «των Νέων» οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων είναι πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, με αρκετούς από αυτούς να εκφράζουν ακροδεξιές απόψεις, χωρίς ωστόσο να ανήκουν σε συγκεκριμένο κόμμα ή σχηματισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ