Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Μέσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Μέσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λίονελ Μέσι συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο πριν κάνα συμπληρώσει τα 25 χρόνια του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με τα πέντε γκολ που σημείωσε στη νίκη με 7-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που σκοράρει πέντε φορές σε ένα αγώνα.

Ο Μέσι ξεπέρασε έξι παίκτες, μεταξύ αυτών και τον ίδιο, που είχαν σημειώσει τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι ( Μάρκο Φαν Μπάστεν, Σιμόνε Ιντζάγκι, Ντάντο Πρσο, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Αντρέι Σεφτσένκο, Μποταφεμί Γκομίς), ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πίσω από τους Ρουντ Φαν Νίστερλοϊ και Ραούλ.

Ο Μέσι έχει πετύχει 49 γκολ σε 53 αγώνες τη φετινή σεζόν, 12 εκ των οποίων στο Τσάμπιονς Λιγκ και απέχει πλέον επτά γκολ από το να ξεπεράσει τον Σέζαρ Ροντρίγκες και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ