Ο Γιώργος Κοσκωτάς χώρισε με την Κάθυ μετά από τριάντα χρόνια - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Κοσκωτάς χώρισε με την Κάθυ μετά από τριάντα χρόνια

Κάθυ και Γιώργος Κοσκωτάς: Χώρισαν μετά από 30 χρόνια γάμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στο γάμο τους αποφάσισαν να βάλουν ο Γιώργος Κοσκωτάς και η σύζυγός του Κάθυ, μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση πέντε παιδιών.

Μπορεί η δικαστική περιπέτεια του τραπεζίτη, να μην διέρρηξε τη σχέση του ζευγαριού, ωστόσο η πολύχρονη απόσταση, στην οποία υποχρεωθηκαν να ζήσουν, έφερε μετά από 30 χρόνια το τέλος στο γάμο τους.

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και ο Γιώργος Κοσκωτάς μπήκε στη φυλακή, η σύζυγός του Κάθυ, μαζί με τα πέντε ανήλικα παιδιά τους υποχρεώθηκαν να φύγουν στο εξωτερικό και να εγκατασταθούν στην Αμερική, καθώς διέτρεχε και η ίδια κίνδυνο να φυλακιστεί, δεδομένου ότι είχε κατηγορηθεί ως συνεργός στην υπόθεση . Για το λόγο αυτό, της είχε απαγορευτεί και η είσοδος στην Ελλάδα ως το Μάιο του 2010.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κοσκωτάς, ακόμη και όταν αποφυλακίστηκε ήταν αδύνατο να εγκατασταθεί στην Αμερική, καθώς οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες των υποχρέωναν να βρίσκεται εδώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι άρχισε πριν από περίπου δύο χρόνια, τα Χριστούγεννα του 2010, όταν ο Γιώργος Κοσκωτάς ανέβαλε τελευταία στιγμή το προγραμματισμένο του ταξίδι στην οικογένειά του στην Αμερική, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από τις αρχές του 2011 η Κάθυ Κοσκωτά ήταν πάλι ελεύθερη να επιστρέψει στη χώρα και το σύζυγό της. Με τη διαφορά ότι δεν πραγματοποίησε ποτέ αυτό το ταξίδι, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι υπήρχαν προβλήματα στο ζευγάρι.

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Γιώργου Κοσκωτά, δήλωσε στο περιοδικό, ότι ουσιαστικά μιλάμε για ένα άτυπο διαζύγιο, χωρίς υπογραφές, αφού σε κάτι τέτοιο θα προχωρούσαν μόνο αν ήθελαν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ