Basketball Champions League: Για την υπέρβαση-πρόκριση η ΑΕΚ κόντρα στη Νίμπουρκ - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Για την υπέρβαση-πρόκριση η ΑΕΚ κόντρα στη Νίμπουρκ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπέρβαση κυνηγά απόψε η ΑΕΚ για να προκριθεί στους «8» του Basketball Champions League.

Η «Ένωση» φιλοξενείται από τη Νίμπουρκ στην Τσεχία (19:30, Novasports) με στόχο να ανατρέψει την ήττα της με 10 πόντους διαφορά στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η αποστολή της, όμως, είναι πέρα για πέρα δύσκολη, και όχι μόνο λόγω της ήττας στην Αθήνα. Και αυτό γιατί οι Τσέχοι είναι αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ στη φάση των ομίλων μέτρησαν μόλις 4 ήττες (όπως και η πρωτοπόρος του γκρουπ, Μπεσίκτας). Δύο εξ αυτών στην έδρα τους (με διαφορά 9 πόντων από τη Ναντέρ και 6 από την Μπεσίκτας). Η ομάδα του Οριέν Αμιέλ θα παραταχθεί και πάλι χωρίς τον σκόρερ της Νταρντάν Μπερίσα.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ μετρά 4 ευρωπαϊκά «διπλά» μέχρι τώρα. Με δύο πόντους επί της Βενέτσια, με 7 επί της Εστουντιάντες, με 6 επί της Ρόζα Ράντομ και με 9 επί της Ολίμπια Λουμπλιάνας. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Βινς Χάντερ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη γάμπα τις προηγούμενες ημέρες. Η συμμετοχή του Αμερικανού ψηλού θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League αεκ νιμπουρκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ