Μόσιαλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι τελείως αποδιοργανωμένο, ασπόνδυλο ιδεολογικά - iefimerida.gr

Μόσιαλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι τελείως αποδιοργανωμένο, ασπόνδυλο ιδεολογικά

Μόσιαλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα τελείως αποδιοργανωμένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, εκφράζει με δηλώσεις του ο Ηλίας Μόσιαλος και παράλληλα τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει μετατραπεί σε κόμμα ανοικτό στις νέες ιδέες.

«Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ένα νέο ηγέτη, που να εκφράζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, να έχει συμβάλλει ήδη προς αυτή την κατεύθυνση και να υποστηρίζει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα ευρωπαϊκού προσανατολισμού», επισημαίνει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Ηλίας Μόσιαλος.

«Δεν θα ανακάμψει όμως αν αλλάξει μόνο ηγεσία. Χρειάζεται άμεσα να μετατραπεί από κόμμα των μηχανισμών και των ευνοημένων από τον κρατισμό, σε κόμμα ανοικτό στις νέες ιδέες, τους νέους ηλικιακά αλλά και στα δυναμικά κοινωνικά στρώματα» συνεχίζει ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και υποστηρίζει ότι «Το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα τελείως αποδιοργανωμένο, ασπόνδυλο ιδεολογικά».

Παράλληλα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα 99,5, ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως είναι «δεδομένο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ» και χαρακτήρισε «υγιές το φαινόμενο να υπάρχουν κι άλλες υποψηφιότητες».

Σε ό,τι αφορά τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και το ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να επιδιώξει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ ή να προσεγγίσει τα κόμματα της αριστεράς, ο κ. Μόσιαλος επισήμανε πως το ερώτημα είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθηθεί και όχι αν η συνεργασία θα γίνει με την αριστερά ή τη δεξιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ