Ο Κώστας Αποστολίδης αποχαιρετά τον Χρήστο Σιμαρδάνη: Ηταν ένας υπέροχος άνθρωπος - iefimerida.gr

Ο Κώστας Αποστολίδης αποχαιρετά τον Χρήστο Σιμαρδάνη: Ηταν ένας υπέροχος άνθρωπος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θλίψη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος, μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του Χρήστου Σιμαρδάνη. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ένας από τους ρόλους που σημάδεψε αναμφίβολα τον Χρήστο Σιμαρδάνη, ήταν αυτός του Διονύση, στην κωμική σειρά του Mega, Η Νταντά. Ο συμπρωταγωνιστής του στην σειρά, Κώστας Αποστολίδης, μίλησε στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα με συγκινητικά λόγια για τον Χρήστο Σιμαρδάνη.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Σιμαρδάνης: Πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού;

«Ήταν ένα υπέροχος άνθρωπος. Ένα γλυκό παιδί. Μια παιδική ψυχή, με μια αθωότητα και μια αγάπη για τον άνθρωπο δίπλα του. Και αυτό είναι σπάνιο πράγμα στις μέρες μας», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ