«Σύμβολο του σεξ» ο Πούτιν σε βιντεοκλίπ γυναικείου ημίγυμνου ρωσικού συγκροτήματος [βίντεο] - iefimerida.gr

«Σύμβολο του σεξ» ο Πούτιν σε βιντεοκλίπ γυναικείου ημίγυμνου ρωσικού συγκροτήματος [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως σύμβολο του σεξ παρουσιάζεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο βιντεοκλίπ ενός ρωσικού γυναικείου συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε παραμονές των προεδρικών εκλογών με στόχο να ενισχύσει τη δημοτικότητά του.

Τα τρία μέλη του Fabrika, όπως λέγεται το ποπ γκρουπ, κυκλοφορούν τριγύρω με τα εσώρουχά τους επαναλαμβάνοντας το όνομα «Βόβα», υποκοριστικό του Βλαντίμιρ στη Ρωσία.

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος δεν εμφανίζεται, φυσικά, στο βιντεοκλίπ αλλά παρεμβάλλονται διακριτικά κάποιες εικόνες του σε μια τηλεοπτική οθόνη, στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, αλλά και σε μια φωτογραφία όπου διακρίνεται να ιππεύει ημίγυμνος.

Σύμφωνα με το σενάριο του βιντεοκλίπ τρεις αξιωματικίνες ονειρεύονται να κατακτήσουν την καρδιά του ιδανικού τους άνδρα, που δεν είναι άλλος από τον Βλαντίμρ Πούτιν.

«Σύμβολο του σεξ» ο Πούτιν σε βιντεοκλίπ γυναικείου ημίγυμνου ρωσικού συγκροτήματος [βίντεο] | iefimerida.gr 0
«Σύμβολο του σεξ» ο Πούτιν σε βιντεοκλίπ γυναικείου ημίγυμνου ρωσικού συγκροτήματος [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Βόβα το αφεντικό μας, ο αγαπημένος Βόβα.

Βόβα, όμορφος άντρας, μόνο αυτός», λέει η επωδός.

«Θα επιπλήξει αυστηρά κάθε κορίτσι, όλα είναι κακά, όλα τα κάνουν λάθος.. αλλά εμείς και πάλι σ’ αγαπούμε», ακούγονται να τραγουδούν η 40χρονη Ιρίνα Τόνεβα, η 34χρονη Αλεξάντρα Σαβέλιεβα και η 26χρονη Αλεξάντρα Πόποβα, που έχουν κερδίσει έξι φορές ως τώρα στην καριέρα τους το βραβείο καλύτερου τραγουδιού στην πατρίδα τους.

«Σύμβολο του σεξ» ο Πούτιν σε βιντεοκλίπ γυναικείου ημίγυμνου ρωσικού συγκροτήματος [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το βιντεοκλίπ που παρουσιάσθηκε στις 8 Μαρτίου σε όλες τις πλατφόρμες του συνθέτη Ίγκορ Ματβιγιένκο και του συγκροτήματος Fabrika, αποτελεί αναμφίβολα έναν ισχυρό συμβολισμό που λέει απλά ότι πάντα ο άνδρας των ονείρων για τα νεαρά κορίτσια είναι ένας άνδρας με πυγμή, όπως είναι αναμφίβολα ο Ρώσος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν FABRIKA VOVA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ