Νύφη πήγαινε στο γάμο της και συνελήφθη [εικόνες] - iefimerida.gr

Νύφη πήγαινε στο γάμο της και συνελήφθη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας νύφης που συλλαμβάνεται από αστυνομικό, με το νυφικό της, λίγο πριν πάει στο γάμο της.

Ίσως η συγκεκριμένη νύφη να θέλησε να ηρεμήσει λίγο πριν την τελετή πίνοντας ένα ποτό στα γρήγορα. Ίσως και να ήπιε λίγο παραπάνω με τις φίλες της.

Νύφη πήγαινε στο γάμο της και συνελήφθη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η συγκεκριμένη νύφη έκανε το λάθος να οδηγήσει έχοντας πιει την ώρα που πήγαινε στο γάμο της και να τη συλλάβει η αστυνομία της Αριζόνα στις ΗΠΑ.

Ο αστυνομικός Κρίσγουελ Σκοτ δήλωσε πως η 32χρονη Άμπερ Γιανγκ συνελήφθη με την υποψία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φορώντας το νυφικό της, ο αστυνομικός της πέρασε χειροπέδες και μεταφέρθηκε στη φυλακή στην πόλη Μαράνα περίπου στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η νύφη έδωσε δείγμα αίματος και αφέθηκε ελεύθερη για να προλάβει να πάει στο γάμο της, προσθέτοντας πως δεν ξέρει αν έφτασε εγκαίρως.

Στο tweet της φωτογραφίας της ασυνήθιστης σύλληψης, ο Σκοτ έγραψε: «Αποφύγετε την οδήγηση με μειωμένα αντανακλαστικά. Το ‘μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος’ δε χρειάζεται καμία βοήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Σύλληψη νύφη μεθυσμένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ