fbpx Κις με σολομό και άνηθο | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Κις με σολομό και άνηθο

Κις με σολομό και άνηθο
13|03|2018 | 12:52

Πανεύκολη πίτα, σπιτική, με φρέσκο σολομό.

Υλικά

  • 1 ζύμη για αλμυρή τάρτα
  • 200 γραμμάρια φρέσκο σολομό
  • 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι και πιπέρι

Κις με σολομό και άνηθο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 190 βαθμούς
  • Απλώστε τη ζύμη σε ταψάκι
  • Βάλτε το ταψάκι με τη ζύμη να ψηθεί, μόνη της, για πέντε λεπτά
  • Κόψτε τον σολομό σε κύβους
  • Σε μπολ χτυπήστε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο -Αλάτι και πιπέρι
  • Απλώστε τον σολομό στον πάτο του ταψιού, ρίξτε ομοιόμορφα από πάνω την κρέμα
  • Ψήστε για 25-30 λεπτά, ώσπου να ροδίσει καλά η κις
  • Αυξομειώστε τα υλικά, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε

Κις με σολομό και άνηθο | iefimerida.gr 1

ΣΧΟΛΙΑ