Προσωπική υπόθεση - iefimerida.gr

Προσωπική υπόθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο προσωπικά γκολ του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έδωσε την καλύτερη απάντηση στο αντιποδόσφαιρο της Ρεάλ του Μουρίνιο και πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό του Γουέμπλεϊ που όπωςφαίνεται θα είναι μία επανάληψη του τελικού της Ρώμης, πριν από δύο χρόνια.Αυτό που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν τα πολλά φάουλ που είχαν ως αποτέλεσμα νεύρα, συρράξεις και διακοπές. Με ελάχιστες εξαιρέσεις το πρώτο ημίχρονο δεν αντιπροσώπευε την ποιότητα των δύο ομάδων. Η πιο σημαντική φάση ήταν η σύρραξη στη φυσούνα που επέφερε την αποβολή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των Καταλανών Χοσέ Πίντο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για τον Μουρίνιο, αφού αποφάσισε να δώσει έναν πιο επιθετικό αέρα στο σχήμα της Ρεάλ. Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ πέρασε στο ματς αντί του άφαντου Μεσούτ Οζίλ, ωστόσο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Μόνο κάποιες στημένες φάσεις δημιουργούσαν αναστάτωση στα καρέ του Βίκτορ Βαλντές. Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που ο Πέπε αποφάσισε να κλωτσήσει τον Ντάνιελ Άλβες. Το αντιαθλητικό μαρκάρισμά δεν πέρασε απαρατήρητο και ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Όλα τα λεφτά όμως ήταν η αντίδραση του Μουρίνιο, ο οποίος κέρδισε... και την δική του αποβολή.

Η συνέχεια ευτυχώς δόθηκε στον αγωνιστικό χώρο με το Μέσσι να οδηγεί τη Μπαρτσελόνα σε μία μεγάλη που ουσιαστικά έστειλε τους Καταλανούς από χθες στον τελικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ