Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται πως η ζωή της Μελάνια δεν είναι εύκολη - iefimerida.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται πως η ζωή της Μελάνια δεν είναι εύκολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμή δε χάνει τον τελευταίο καιρό ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να εκθειάζει την σύζυγό του Μελάνια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται πως η ζωή της Μελάνια δεν είναι εύκολη  | iefimerida.gr 0

Σε μια νέα συνέντευξη, ο αμερικανός Πρόεδρος μίλησε και πάλι για το ρόλο της Μελάνια στο Λευκό Οίκο και είπε πως η ζωή της δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.

Ευρισκόμενος σε μια ομιλία το Σάββατο, ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε τις προσπάθειες της Μελάνια με την επιδημία οποιοειδών της χώρας. «Σπουδαία Πρώτη Κυρία. Είναι σπουδαία. Είναι σπουδαία» είπε σύμφωνα με το «The Hill». «Νομίζετε ότι η ζωή της είναι τόσο εύκολη; Όχι παιδιά, δεν είναι. Είναι μια σπουδαία Πρώτη Κυρία».

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται πως η ζωή της Μελάνια δεν είναι εύκολη  | iefimerida.gr 1

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρετε στην εδώ και 13 χρόνια σύζυγό του σε δημόσια ομιλία. Υπάρχουν φήμες πως ο γάμος τους δεν είναι και στα καλύτερά του μετά την είδηση της σχέσης του με την Στόρμι Ντάνιλες, κι έτσι ο 71χρονος πρόεδρος αστειεύτηκε για το γεγονός ότι η Μελάνια τον άφησε σε ένα δείπνο στις αρχές Μαρτίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχεται πως η ζωή της Μελάνια δεν είναι εύκολη  | iefimerida.gr 2

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τον Λευκό Οίκο, αλλά εμένα μου αρέσει. Μου αρέσει το χάος. Είνια πραγματικά πολύ καλό» είπε σύμφωνα με το CNN. «Τώρα η ερώτηση που όλοι μου κάνουν είναι ‘Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει; ο Στιβ Μίλερ ή η Μελάνια;’».

Η Στόρμι Ντάνιελς. Φωτογραφία: AP

Είναι προφανές ότι η ζωή της Μελάνια δεν ήταν και η πιο εύκολη τουλάχιστον πέρυσι και σε αυτό δεν ευθύνεται μόνο η Στόρμι. Η πρώην σύζυγός του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα κατηγόρησε επίσης τη Μελάνια. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο «Good Morning America» η Ιβάνα είπε πως δε χρησιμοποιεί την ιδιωτική γραμμή επικοινωνίας με τον Ντόναλντ γιατί δε θέλει να κάνει τη Μελάνια να ζηλέψει. «Δε θέλω να του τηλεφωνήσω γιατί η Μελάνια είναι εκεί. Και δε θέλω να την κάνω να ζηλέψει ή κάτι τέτοιο γιατί βασικά εγώ είμαι η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ. Είμαι η Πρώτη Κυρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ