Σύζυγος καρδιολόγου από τη Σητεία: Είμαι ευτυχισμένη, δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία - iefimerida.gr

Σύζυγος καρδιολόγου από τη Σητεία: Είμαι ευτυχισμένη, δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι της έχει επιστρέψει από την Παρασκευή, και βρίσκεται κοντά στο παιδί της, η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Σητεία.

Η γυναίκα κατηγορείται ότι μαζί με τον εραστή της σχεδίασε τη δολοφονία του συζύγου της.


«Περίμενα πέντε μήνες αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη. Όλον αυτό τον καιρό μιλούσα με το παιδί μου, πολλές φορές μέσα στην ημέρα και μου έλεγε ότι του λείπω και ότι με περίμενε», είπε χθες, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η χήρα του καρδιολόγου.


«Το πρώτο πράγμα που του είπα όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου ήταν ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έλειψε», τόνισε, επισημαίνοντας ότι ο γιος της πλέον είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε κοντά του και θα περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.


Η γυναίκα επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή της από την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.


Δεν έκρυψε πως την ανησυχεί και την φοβίζει η έκβαση που θα έχει η δίκη της, ενώ σημείωσε πως όταν βγήκε από τη φυλακή, πολλοί από την τοπική κοινωνία ήταν εκείνοι οι οποίοι την αγκάλιασαν και της συμπαραστάθηκαν.


«Είναι λογικό να φοβάμαι, αλλά ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει το σωστό ως προς το ποιος είχε συμμετοχή στη δολοφονία του συζύγου μου και ποιος όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ