Οι Αρχές βρίσκονται μία ανάσα από τους βομβιστές του Μετρό - iefimerida.gr

Οι Αρχές βρίσκονται μία ανάσα από τους βομβιστές του Μετρό

βόμβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κοντά στους μεταφορείς της βόμβας του Μετρό στο Αιγάλεω το απόγευμα του Σαββάτου στις 25ης Φεβρουαρίου, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Από τη μία οι οι αστυνομικοί αναζητουν ένα ασύλληπτο μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που φέρει το κωδικό όνομα «τοξοβόλος» και τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και έναν χρόνο. Από την Αντιτρομοκρατική μάλιστα εκτιμούν πως η εξαφάνισή του έχει να κάνει με την οργάνωση ενός ιδιότυπου αντάρτικου πόλης στο οποίο ο ίδιος έχει ενεργό ρόλο. Το δεύτερο άτομο φαίνεται πως είναι ένας από τους δράστες της συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Παράλληλα από την ανάλυση του βίντεο ασφαλείας του Μετρό οι αστυνομικοί επικεντρώνονται σε δύο με τρία πρόσωπα τα οποία ανεβαίνουν στο μετρό από τον σταθμό του Συντάγματος και κατεβαίνουν στο Αιγάλεω. Με την ολοκλήρωση των ερευνών θα διαπιστωθεί αν τελικά πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται η οργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων» και από την άλλη να εντοπιστούν και οι δύο καταζητούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ