Η Bild κόβει τις φωτογραφίες topless μοντέλων -Μόνο... ελαφριά ντυμένες πλέον [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Bild κόβει τις φωτογραφίες topless μοντέλων -Μόνο... ελαφριά ντυμένες πλέον [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Bild αποφάσισε να βάλει τέλος στην «παράδοση» των topless μοντέλων στις σελίδες της.

Η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία ανακοίνωσε το «τέλος εποχής», σημειώνοντας ότι μπορεί οι φωτογραφίες αυτές να είχαν ως στόχο τη διασκέδαση των ανδρών αλλά πολλές γυναίκες τις έβρισκαν προσβλητικές, τόσο στη συντακτική ομάδα, όσο και στο αναγνωστικό κοινό.

«Ανδρες, πρέπει να είστε δυνατοί τώρα!», ήταν ο τίτλος στη σελίδα 9 του φύλλου της Δευτέρας της Bild, στην ανακοίνωση για αυτή τη «στροφή». Βέβαια, στη σελίδα υπήρχαν φωτογραφίες μοντέλων με εσώρουχα, που στο δημοσίευμα περιγράφονται ως το «νέο, πιο σύγχρονο στιλ φωτογραφίας».

Η Bild κόβει τις φωτογραφίες topless μοντέλων -Μόνο... ελαφριά ντυμένες πλέον [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η Bild έβαζε topless μοντέλα στο πρωτοσέλιδό της, μέχρι το 2012, όταν αυτές οι φωτογραφίες «μετακόμισαν» στις μέσα σελίδες. Βέβαια, η γερμανική εφημερίδα φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι μπορεί η ίδια να μην κάνει φωτογραφίσεις με τα μοντέλα topless αλλά «υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες για τις οποίες μιλά η χώρα» και βέβαια αυτές θα δημοσιεύονται. Αλλά η Bild θέλει να είναι «πιο προσεκτική όταν στην επιλογή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild topless μοντέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ