Η Calliope δημοσίευσε σπάνιο καρέ από τον γάμο της στη Μύκονο, με κόκκινο νυφικό [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Calliope δημοσίευσε σπάνιο καρέ από τον γάμο της στη Μύκονο, με κόκκινο νυφικό [εικόνα]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν μια φωτογραφία αποτυπώνει μια στιγμή, η ζωή μας μοιάζει με ένα άλμπουμ.

Η φωτογράφος Calliope στο άλμπουμ της δικής της ζωής, έχει να θυμάται συναρπαστικές στιγμές. Εμαθε να βλέπει τη ζωή με έμπνευση και φαντασία. Με πάθος. Οπως φωτογραφίζει τον κόσμο γύρω της.

Στη Νέα Υόρκη γνώρισε τον άνδρα που έμελλε να γίνει σύντροφος ζωής. Ο έρωτας ήρθε κεραυνοβόλα, με την πρώτη γνωριμία. Ο γάμος της Calliope και του Χρήστου Καρβούνη έγινε στη Μύκονο τη δεκαετία του 90’, ένα χρόνο μετά την γνωριμία τους, όπως έχει δηλώσει η φωτογράφος σε συνέντευξή της.

Ο γάμος της φωτογράφου, ιδιαίτερος. Οπως είναι η ίδια. Δεν θα μπορούσε να μην έχει κάτι από την ξεχωριστή της αισθητική. Η ίδια είχε φορέσει κόκκινο νυφικό.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Calliope δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Wedding day».

H σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Calliope, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Calliope CALLIOPE ΓΑΜΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ