Αμερικανική εταιρεία χαρίζει σε 10 τυχερούς το ταξίδι της ζωής τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμερικανική εταιρεία χαρίζει σε 10 τυχερούς το ταξίδι της ζωής τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα πανέμορφα τοπία και τα ηλιοβασιλέματα μέχρι τη συγκίνηση του αγνώστου, υπάρχουν ελάχιστα στη ζωή που είναι πιο ενδιαφέροντα από ένα ταξίδι. Εκτός φυσικά και να πληρώνεστε γι’ αυτό.

Ακούγεται σαν ψέμα; Κι όμως δεν είναι και για 10 τυχερούς νικητές ενός διαγωνισμού που χρηματοδοτείται από την εταιρεία Tepui Tents, θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας Year Of Endless Adventure, η Tepui βραβεύει 10 φιναλίστ με την ευκαιρία να κάνουν το ταξίδι της ζωής τους με 2.000 δολάρια και μια συλλογή νέων ελαστικών (μαζί με την σκηνή – σήμα κατατεθέν τους που τοποθετείται στην οροφή του αυτοκινήτου). Οι φιναλίστ μπορούν να επιλέξουν τη δική τους περιπέτεια, οπότε ανοίξτε τους χάρτες και ετοιμαστείτε.

Εάν υπάρχει μια παγίδα σε αυτό το ονειρεμένο δώρο, είναι πως οι τυχεροί θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφίες, βίντεο και να μοιραστούν το ταξίδι τους με την Tepui, κάτι που είναι δίκαιο αν φανταστεί κανείς το πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι το ταξίδι.

Προκειμένου να πάρει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να γράψει μια σύντομη περίληψη του πώς φαντάζεται την ιδανική περιπέτεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tepui ταξίδι δώρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ