Ο διάσημος δημοσιογράφος του BBC μετακίνησε την κάμερα και οι θαυμαστές του αντέδρασαν [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Ο διάσημος δημοσιογράφος του BBC μετακίνησε την κάμερα και οι θαυμαστές του αντέδρασαν [εικόνες και βίντεο]

Ο δημοσιογράφος του BBC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις πριν από ένα χρόνο ο Ρόμπερτ Κέλι και η οικογένειά του έγιναν διάσημοι σε όλο τον κόσμο και κατέκτησαν τις καρδιές όλων μας, χάρη στη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της τηλεόρασης.

Τότε, ο δημοσιογράφος, την ώρα που μιλούσε ζωντανά στο BBC για τη Νότια Κορέα, εισέβαλε στο γραφείο του η κόρη του και το μόλις μερικών μηνών μωρό του, με την αλαφιασμένη μητέρα τους να τρέχει από πίσω για να τα μαζέψει.

Όλοι στην Βρετανία γιόρτασαν την επέτειο, συμπεριλαμβανομένου του BBC με το tweet του που ανέφερε «πριν από ένα χρόνο ο κόσμος έγινε ένα καλύτερο μέρος».

1 year ago today the world became a better place.#BBCdad pic.twitter.com/Q5I70XxT7T

Εντούτοις, φαίνεται πως μια δυσάρεστη έκπληξε περίμενε τους θαυμαστές του τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται πως ο Κέλι μετακίνησε τον υπολογιστή του ώστε να μην βλέπει πια στην πόρτα του γραφείου του, κάτι που παρατήρησαν πολλοί και δεν άφησαν, φυσικά, ασχολίαστο. Όπως έγραψε κάποιος «Δε θα μπορέσουμε να δούμε ξανά τα αξιολάτρευτα παιδιά του να μπαίνουν στο γραφείο του την ώρα που μιλά ζωντανά για την πολιτική της Νότιας Κορέας;» ενώ κάποιος άλλος: «Ντροπή. Θα πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές για να επιστρέψει τον υπολογιστή του στην αρχική θέση του. Ακόμη κι αν κανείς δεν ξαναπεράσει αυτή την πόρτα, η προσδοκία θα είναι γλυκιά» με έναν τρίτο να σχολιάζει «Δε θα υπάρχει sequel;».

He’s moved his webcam so it no longer faces the door pic.twitter.com/LKsQvGBGAD

Το αρχικό tweet του Ρος Κέμπσελ, που έκανε την εύστοχη παρατήρηση, μοιράστηκε πάνω από 2.000 φορές με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή του ίδιου του δημοσιογράφου.

Θέλοντας να μην απογοητεύσει τους οπαδούς του, ο Κέλι απάντησε και τους διαβεβαίωσε ότι ταξίδευε ότι τραβήχτηκε η συγκεκριμένη συνέντευξη και πως όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό όταν επιστρέψει στο σπίτι.

This has been re-tweeted 1200 times, so I guess I should say this was only bc I am traveling and had to use a laptop. Once I’m home, it will be the same set-up as always. https://t.co/6bjc1wFT5O

Αμέσως μετά, όλοι ενθουσιάστηκαν και πάλι. «Ευχαριστούμε το Θεό γι’ αυτό. Λίγα πράγματα μας έκαναν να νιώθουμε πιο φυσιολογικοί από ότι τα παιδιά και η γυναίκα σας που διέλυσαν τη συνέντευξή σας. Είναι απελπισμένοι καιροί. Χρειαζόμαστε όλη την αγάπη που μπορούμε να πάρουμε» έγραψε ένας ενώ κάποιο άλλος πρόσθεσε: «και η πόρτα θα μείνει ανοιχτή για να μπορούν να μπαίνουν τα παιδιά, έτσι δεν είναι;».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφος BBC Ρόμπερτ Κέλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ